Nijburg Industry Group nieuwe stakeholder

De Revit Standard Foundation (RSF) mag weer een nieuwe stakeholder welkom heten! Vanaf dit jaar steunt ook Nijburg Industry Group onze stichting.   

Nijburg Industry Group engineert, ontwikkelt, produceert, levert en monteert hoogwaardige producten op het gebied van lucht- en klimaattechniek. De groep wordt gevormd door Solid Air Climate Solutions, Solid Air Climate Ceilings, Solid Air International, Velu Klimaattechnische Groothandel, Nijburg Klimaattechniek en Nijburg Products. 

‘Als totaalleverancier leveren wij een bijdrage aan een comfortabeler en gezonder binnenklimaat in woon- en werkomgevingen. Dat doen we door het produceren en leveren van geavanceerde, energiezuinige en duurzame oplossingen. Door de synergie tussen de business units, met ieder hun eigen specialisme, is de Nijburg Industry Group een veel gevraagde partner voor installateurs, woningcorporaties, industriële afnemers en scheepsbouwers.’ 

Dat we weer een nieuwe stakeholder mogen verwelkomen, geeft ons erkenning voor waar we met z’n allen hard aan werken. Er is in toenemende mate behoefte aan structuur en standaardisatie in onze branche en met onze Revit Standards dragen we daaraan bij.