Het internationale Progman beveelt de NLRS aan

 

Het is nu mogelijk om naamgevingen voor Revit Families (RFA) te definiëren en kiezen in de dataset. Dit schept de mogelijkheid om project-specifieke naamgevingsconventies voor RFA’s te gebruiken. Dankzij deze nieuwe functie kan het RFA-naamformat worden gekozen gebaseerd op de Revit Standards (NLRS). Dit is groot nieuws voor onze standaard.

 In reactie hierop raadt Progman, een softwarebedrijf met afnemers in meer dan 70 landen, gebruikers van haar softwarepakket MagiCAD aan om de NLRS te gebruiken. Hier zijn wij als Revit Standards Foundation natuurlijk erg trots op. MagiCAD voor Revit en AutoCAD, is wereldwijd leidend in BIM-oplossingen voor Mechanical, Electrical and Piping (MEP) design.

 ‘Het is een groot voordeel om een uniform format voor RFA-naamgeving te gebruiken. Voordat we de NLRS-naamgeving in gebruik namen, was de onze niet helemaal uniform. We onderzochten verschillende systemen voor naamgeving en kwamen tot de conclusie dat die van de NLRS voor ons het beste werkt. De NLRS heeft voldoende complexiteit voor al onze naamgevingswensen,’ zegt Progman Technical director Pauli Keinonen.

 Het naamgevingssysteem van de Revit Standard is eerst uitvoerig bestudeerd. ‘We hebben het grondig onderzocht en kunnen zeggen dat de toegevoegde waarde groot is,’ aldus Keinonen. ‘Daarnaast is het systeem gemakkelijk in gebruik. We bevelen de naamgeving van RS dan ook graag aan.” 

Meer informatie op de websiet van MagiCad: Klik hier